ultrabody.dk

Hvad Er Det Bedste At Spise Før Træning?

21. September 2021 Pixabay

Når man går op i sin krop og sin træning, så er det ikke alene vigtigt at passe sin træning, men mindst lige så vigtigt at tænke over sin kost. Dette gælder både før, efter og generelt. Inden træningen er det vigtigt, at man giver sin krop noget, som den kan arbejde med, men hvad betyder dette i praksis?

Hvad er bedst at spise inden træning? Inden træning er det best at spise et måltid, der giver længerevarende energi. Dette kunne for eksempel være rugbrød med noget magert kødpålæg, fuldkornspasta, brune ris eller skyr med frugt. Det er bedst at spise dette måltid cirka en time før træningen begynder, og du skal passe på med ikke at spise for meget, da det kan give ubehag under træningen.

Der er selvfølgelig stor forskel på, hvad man foretrækker i forhold til sin kost før træning. Nogle vil gerne træne på helt tom mave, nogle har brug for et stort måltid et par timer inden, og nogle skal bare have en banan og en muslibar. Det vigtigste i denne overvejelse er, at man finder frem til det, der virker for netop dig.

Der er altså ikke noget universelt facit for, hvordan, hvad og hvornår man skal spise før træning.