ultrabody.dk

Hvad Koster Fitness World? Få Svaret Her

28. June 2021 Pexels.com

Føler du at din krop er ved at stikke af fra dig og det er på tide at gøre noget ved det? Der findes så mange forskellige fitnless kæder at det kan være svært at finde ud af hvilken billigst og bedst for pengene. I dette indlæg vil jeg fortælle hvad det ca. Koster at gå i fitness world. Find svaret forneden.

Fitness World er Danmarks største fitnesskæde. Lige siden de åbnede deres første center i 2005 på Gasværksvej i København har de siden da åbnet yderligere 178 centre rundt i Danmark. Dog har de også opkøbt en masse af deres konkurrenter. 

Priserne afhænger om du kun er til styrketræning og diverse faciliteter eller om du også godt kunne tænke dig at komme til nogle af de mange holdtræninger de tilbyder. 

Prisen for bare fitness træningen koster 199 kr om måneden og det indeholder alle centrets faciliteter på nær holdtræning dog må du kun træne i dit stamcenter. Ønsker du holdtræning med i dit abonnement, så kommer beløbet til at hedde 289 kr per måned i stedet og du har mulighed for at træne i alle kædens 179 centre.

Derudover kan det koste ekstra hvis du vælger nogle af deres ekstra services, såsom All-in til 119 kr ekstra. Det giver dig lov til at kunne vælge nogle af deres produkter fra køleskabet hver dag. F.eks. Proteinbarer og shakes.