ultrabody.dk

Hvordan Opsiger Man Fitness World? Find Ud Af Det Her

22. June 2021 Pexels.com

Har du ikke længere tid til at træne i fitness eller har du bare mistet motivationen så meget at du gerne vil opsige dit abonnement? Det kan godt være lidt svært at finde ud af hvordan man opsiger sit abonnement hos dem, derfor fil jeg i dette indlæg, fortælle hvordan du opsiger dit abonnement uden at skulle komme i fysisk kontakt med centret, så du sparer pinligheden. Find ud af det forneden

Der kan være mange grunde til at du gerne vil opsige dit medlemskab hos Fitness World. Det er der ikke noget galt i, medmindre du tropper op nede i centeret for at afmelde dit abonnement, så kan det godt være der bliver kigget med dømmende øjne på dig. Men bare rolig, jeg skal nok fortælle dig hvordan du fuldstændig undgår at skulle komme i kontakt med dit lokale center og afmelde det direkte fra sofaen. 

Sådan opsiger du dit medlemskab i Fitness World

  1. Du skal gå ind på siden Mit Fitness World OBS: Du skal have dit med e-mail eller medlemsnummer klar. Medlemsnummeret står på dit fitness kort.
  2. Login via den kode du fik oprettet. Du har mulighed for at trykke på "Har du glemt din adgangskode" hvis du har glemt.
  3. Gå ind under "Medlsemskab" og her trykker du bare på afmeld.

OBS: Der er en opsigelsesperiode på løbende måned + en måned.