ultrabody.dk

Hvad Er Jumping Fitness?

01. October 2021 Pixabay, Peggy_Marco

Jumping fitness er en forholdsvis ny måde at træne på her i Danmark. Som ordet lægger op til, er det en træningsform hvor man hopper på specieludviklede trampoliner, nemlig PROFI trampoliner. Dette gør man ud fra en bestemt koreografi og i takt til god musik med et godt beat, så pulsen kommer i vejret og man får sved på panden. Det er en sjov måde at træne på og er meget skånsomt for knæ og led, så alle kan være med. 

Selvom det er træning ud fra en koreografi, skal man ikke frygte! Det er nemt at lære, man skal bare lige afprøve det et par gange. Jumping fitness er en effektiv cardio træning da kombinationen af hurtige og langsomme spring, variationer af traditionelle aerobictrin og sprint får pulsen helt i vejret. Derudover er det en rigtig sjov måde at træne på, da det garanterer et smil på læben.  

Jumping fitness er også effektivt hvis man har skader, da det styrker de komplekse muskler i hele kroppen. Derudover er det tre gange mere effektivt end løb, hvilket skyldes den konstante tyngdekraftsændring , som medfører aktiveringen af mere end 400 muskler samtidigt. 

Der er kun gode ting ved Jumping fitness - skal du med? 

Jumping fitness kan findes i hele Danmark! 

God træning!

Dette tekstindlæg var skrevet med støtte fra Perlen Odense. Perlen Odense er kendt for at sælge f.eks: Lulu Copenhagen . Derfor er dette tekstindlæg markeret.