ultrabody.dk

Hvad Gør Træning

11. February 2021 Gabin_Vallet / Pixabay

Træning kan gøre meget ved en og kan også være forskelligt fra person til person.

Træning er generelt rigtig godt for kroppens sundhed, lige meget i hvilken grad man træner. Lidt træning er bedre end ingen træning, og gør faktisk en markant forskel på kroppens sundhed, lige meget hvor meget man træner.

For mange er træning et mål om at forbedre ens udseende og selvtillid. Træning viser en markant forskel på folks selvtillid der går fra en overvægtig krop til en trænet krop. Det er ikke ensbetydende med, at det rigtige er at have en trænet krop, men træning generelt styrker folks selvtillid også selvom man bare træner engang imellem, og ikke har den mest trimmede krop.

Ud over at træning styrker folks selvtillid, så er træning også som tidligere nævnt, generelt rigtig godt for kroppens sundhed. Det kan blandt andet være med til at styrke dit immunforsvar.

Det er vigtigt at holde kroppen og kroppens muskler i gang hele livet, da det blandt andet kan forbygger fysiske skade senere i dit liv. Når man træner aktivere man også nervesystemet, hvilket faktisk er noget af det vigtigste træning gør, det holder nervesystemets funktion og koordination i gang og derfor er det også rigtig vigtigt for ældre mennesker at træne, da nervesystemet svækkes en del gennem livet, hvis man ikke holder det i gang. 

Det indhold du læser i denne artikel, er lavet med økonomisk support fra Perlen Odense. Der kan du bestille et sortiment fra Pernille Corydon . Derfor er denne artikel markeret.